19 June 2009

Babes on a roll

Een mysterieus Tromsøs fenomeen! Twee vastberaden dames die bij mooi weer een kerel afzonderen en hem mee nemen een berg op. Wat zit daarachter?
Niks, eigenlijk. Maar je moet het een beetje weten te brengen. De derde keer in korte tijd dat ik met Tjarda en een vent een hort op ging. Prima gewoonte! Carsten en Max hadden we al gehad; nou was het tijd voor Rafael. Té mooi weer om de hele dag binnen te zitten! En we kozen een route in de zon, met een riviertje ernaast. Prachtig. Natuurlijk!

Er stond een pad op de kaart! Ik geloof niet dat het er was. Maar klauteren is leuker dan over een pad lopen.

Het riviertje bleek een hele rij watervallen! Mooi hoor.


Rafael heeft razende hoogtevrees, maar tijgerend komt hij toch bij alle nare randjes.

Meer geklauter!

Tjarda wilde met haar gare knieën niet naar het topje, maar Rafael en ik wel. En daar was het mooi! Een ongenaakbaar meer...

En een ongenaakbare heer!

Ongenaakbare dame

Mosjes! Altijd fotogeniek. Zet de lezers naar je hand met een afsluitende plant. Hoewel, vallen deze wel in het rijk der planten? Of is het schimmels?

4 comments:

Maaike said...

Gaaf, die mossen! Is dit al met de nieuwe camera? Ziet er meer uit dan mos dan als schimmel, en is dus plant. Primitieve (spore)plant weliswaar, maar toch.

Maaike said...

En ja, ik heb veeel te veel tijd over op mijn werk... (zie de link in mijn naam).

Margot said...

Ja ze zijn goed he? En, plant dus, mooi. Verder, nee dit is nog steeds Helgard's oude camera. Ik heb de indruk dat ik die gewoon kan lenen tot ik de mijne krijg. Hij doet het best goed voor een al vervangen model! (En ik bedoel vervangen door de eigenaar, niet door de fabrikant.) Hij heeft wel een wilde scherpte-diepte. En, het model is maar uit 2005 maar doet al rete-ouderwets aan...

En, hoera voor veel tijd!

Unknown said...

Goed zeg, Maaike: Margot en het klein insectenboek. Kan niet wachten tot ze de regenworm tegenkomt....