21 January 2008

Rubber Duck Hockey tweede poging

Volkomen gaar van dagenlang meer films zien dan slapen sleurde ik mijzelf zondag weer naar de ijsbaan. Daar troffen we tot mijn schrik een nieuwe speler: ene Duane, die de lokale jeugd het ijshockeyen bijbrengt. Gevaarlijk! Hij kan het echt. Maar het goeie nieuws was dat hij heel veel reservezut had, dus we konden wat schaatsloze spelers verwelkomen. En het bleek dat die goser wel heel goed is, maar dat het ondanks dat toch leuk is voor zowel hem als ons.

Omdat ik de vorige keer zonder knieproblemen het ijs af kwam durfde ik deze keer wat meer. En daar wordt het leuker van. Er werden zowaar doordachte en goedgemikte passes waargenomen! De twee uur vlogen weer om. Ik ben verkocht.Het lijkt wel allerlei duivelse sentimenten in me te ontwaken.
En het ziet er niet meer zo knullig uit!


...duivels....en dat geldt niet alleen voor mij!
Foto's gemaakt door Lindsay.

Overigens is het hockey-gedeelte makkelijker dan bij ”gewoon” hockey (wat je daaronder verstaat verdeelt de nationaliteiten). Je mag zelfs beide kanten van de stick gebruiken! En zo leer ik misschien ook nog es schaatsen, en daar heb je ook altijd nut van.

En dank zij de RDH had ik ’s avonds toch nog de energie om, na een drukke week vol films, nog op te ruimen, de was te doen en mijn haar te knippen. Waar zoiets al niet goed voor is!(ps hockeyfoto’s volgen)

No comments: