14 May 2007

Steeds meer ingeburgerd in het NP

De stappen gaan hier snel... ik heb nou een officiele deurpas met een foto erop. En een postvak. Ik zou nu dus post moeten kunnen ontvangen. Ik hoop dat er snel een verblijfsvergunning in verschijnt. Kan ik verder met de bureaucratie.

En verder heb ik mezelf vast aan de universiteit opgedrongen... er zijn nu op het NP geen forammensen aanwezig, dus ik zoek het nu verderop. En daar hebben ze een echte referentiecollectie! Ik ga dus flink wat heen en weer fietsen de komende tijd. Leuke mensen daar ook trouwens. En met die beesten onder je neus gaan al die termen ook wat betekenen. Ik was op de VU qua benthos nooit verder gekomen dan nummulites en discocyclina. En nou verdiep ik me in lunate en cuneate kamers, en het verschil tussen umbilicoconvex trochospirale en spiroconvex trochospirale forams. Als je alleen ruber en bulloides uit elkaar hoeft te houden hoef je niet zo te verzuipen in terminologie. Maar ik word er nog wel es goed in!

En er zit inmiddels een lekkerder zadel op mijn fiets - anders zou al dat gefiets naar de uni leiden tot een permanent zere kont. En daar vaart niemand wel bij!

No comments: