24 July 2008

Vakantievoorbereidingen

Morgenochtend vlieg ik. Raar idee, dat ik morgenavond bij mijn moeder slaap. En dan de dag erna met de trein de rest van het stuk. Hopen dat alles goed gaat! En dan met gave lui een enorm stuk door de Pyreneeën stekkeren. Mooi hoor.

Voor het zover is moet er nog het een en ander gebeuren. Mijn Paleoceanography paper komt niet meer af voor ik wegga. Maar vandaag moet ik wel de kladversie van mijn Barents Zee manuscript naar Dorthe sturen.

En thuis ligt een imposante stapel ogenschijnlijk onsamenhangende zut op me te wachten. Moet nog coherent mijn tas in! Maar een probleem wordt dat niet. Het is niet koud in de Pyreneeën, dus er hoeft niet zoveel mee aan kleren en slaapzakkerette. Dus dat past wel.

Wat wel vervelend is is dat ik net gisteren kans zag een verkoudheid op te lopen. Dus ik ben nou zo energiek als een natte krant. En ik ben hier nooit verkouden! Maar echt erg is het niet. Al ga ik gaar lopen; dat blijft niet lang, ik loop het er wel weer uit.

Maar gisteren was mijn dag niet, en vandaag wordt het hem ook niet. Zondag! Zondag wordt goed. Hier me maar even doorheen vrotten.

En dan is het dus even stil op de blog. Ik ben de 11e 's avonds terug. En de 17e vlieg ik naar Longyearbyen. Maar ik ga hard proberen daartussen nog even een mooi verslag van de Pyreneeën in elkaar te jassen voor de blog. En daarna alweer de 2008 Lance cruise ! Wat heb ik toch een woest leven.


2 comments:

Anonymous said...

MUHAHAHAHAHAHAHA

MUHAHAHAHAHAHAHA

MUHAHAHAHAHAHAHA

Margot is van ons...en morgen de wereld!

Maniakale Marijn

Anonymous said...

he, veel plezier op vakantie! geniet ervan, speciaal voor jou is het iets minder warm vandaag...