07 June 2008

Brian Adams vs Lars von Trier

Voor de cultuur ga je niet naar Tromsø. Als je op loopafstand van Paradiso en de melkweg hebt gewoond valt het je ook op dat er qua muziek niet zoveel te doen is hier. En áls het er es is, dan komt het slecht uit. Mijn jeugdidolen A-ha speelden terwijl ik in Finland was, 22 Pistepirkko speelde terwijl ik in Oslo was, en the Posies speelden een paar dagen voor Wenen. En als er dan een band die het lokale circuit overstijgt speelt op een dag dat ik er ben is het doffe ellende. Er stond al maanden een concert van, godbetert, Brian Adams aangekondigd, in Alfheim stadion. Nee toch.

Ik las vrijdag ook nog een ijselijke krantenkop: Brian Adams belooft extra lang concert... nee... gelukkig had ik een Riget-date met Steffen op de avond in kwestie. Tussen kajakkursus en von Trier was ik even thuis om mijn spullen te dumpen. En hij begon net. Wat erg. Wat doet die man hier. Erg goed om naar de andere kant van het eiland te fietsen! En daar te genieten van huisgemaakte sushi, en welverdiend bier, en absurde Deense humor. Zo kwam het toch nog goed.

Steffen kwam wel met het gerucht dat 50 cent ook nog plannen had om een concert in Alfheim te komen geven... laat het niet waar zijn...

2 comments:

Anonymous said...

Ja, en ik hoorde dat de Big Brother bus ook zou komen...ik heb gezegd dat ze wel bij jou mochten logeren...

Muharijn!

Margot said...

Aan jou heb ik wat! Met je hoofd!