02 May 2008

1 Mei

De dag van de arbeid had een wat trage start, maar voorzag in even mooi weer als koninginnedag. 's Avonds zouden we alsnog P&P kijken, wat niet heel veel tijd liet voor buiten spelen, maar wel iets. Helgard, Carsten en ik gingen de kabelbaan dus op, om een stukkie over Fløya te stekkeren, op sneeuwschoenen. Het was achterlijk warm weer, dus dat kon in een hemdje. Met veel zonnebrand!


Pompel en Pilt hielden ons ook nog even van de straat, om ons er daarna juist weer op te sturen: de bieb bleek alle DVD's uitgeleend te hebben, en Carsten had er nergens een weten te kopen. Het was Audun uiteindelijk gelukt het geheel te downloaden, maar het lukte niet om mijn laptop ervan te overtuigen dat hij dat ook moest afspelen. Na het eten (echte zuurkool! Een opluchting voor de Duitsers, die hier ook lijden onder het gebrek aan fatsoelijke zuurkool in de winkel, en een eye opener voor de Noor, die vieze zuurkool abusievelijk voor normaal aanziet) togen we dus maar naar Audun, op wiens laptop het wel lukte, en die dat ding ook op zijn bijkans kamerbrede TV kon aansluiten.

Helgard en Carsten zijn nou ook helemaal verkocht. Ik heb medelijden met Carstens collegae, want ik vrees dat die nou voorlopig niet om de P&P citaten heen kunnen...

No comments: