23 July 2007

Foto's van de promotie!

Ze zijn er! Ze zijn mooi. Vind ik. Wie liever een bloemlezing ziet dan de volle 81 stuks: kijk dan op het postje "hora est", van 28 juni.

15 comments:

Anonymous said...

Mooi hoor! Ik mis alleen de schoenen van Marijn...

Anonymous said...

Eh, ik geloof dat ik net mijn naam vergat. Maaike dus.

Margot said...

U is maar raar! Die schoenen heeft hij altijd aan. Kan je vaker naar kijken. Dat pak niet!

Anonymous said...

Jamaar die combi, daar ging het om!

Anonymous said...

Briljant! Koolen in pak! En Margot in pak! En Saherzussen! (toch? Ik vindt ze er i.i.g. Saherzussig uitzien!) Ik heb iets gemist!

'chiel

Margot said...

Heb je het nou door Chiel! Zeker heb je wat gemist. En inderdaad, Saherzussen, en das niet niets, het lukt maar 1 x in de 6 jaar om die samen op de foto te krijgen. Met lof en prei voor Martijn.

Margot said...

En Maaike, daar heb je wel gelijk in. Wie verzint er een gelegenheid om Marijn nog een keer zo'n pak aan te laten trekken? En instrueert dan de fotograaf wat gedetailleerder? Kan je niet gaan trouwen of zo? Daar doet'ie het vast voor!

Anonymous said...

Mooi hoor, idd zeldzame foto's van Margot in pak en glimmende schoenen en met beide zussen ;-)
Als trouwe fan wacht ik nog wel op een gesigneerd exemplaar...

Anonymous said...

Blijft geweldig je promotie! Mooie foto's!

Lars

Margot said...

Goed he, die schoenen! Wie denkt ze eerder gezien te hebben; zie postje van 18 mei ("Nationale feestdag")... het valt maar van één op, maar beide lieden dragen ze...
En als het goed is is je exemplaar onderweg Marnix!

Anonymous said...

Jawel, hij plofte daarnet op de deurmat, waarvoor dank!
Veel plezier op je cruise, je hebt het maar zwaar daar...

Margot said...

Precies, afschuwelijk dat, voor je werk met leuke mensen naar ridicuul exotische oorden stekkeren. Kan zijn dat we een week mist en zeeziekte hebben, maar then again, misschien ook wel heldere luchten en imposante ijsbergen... stay tuned!

Jeroen said...

Rotver! Wat een pracht stel blikkerende tanden allemaal. En niet alleen die van jou Margot! Ik denk dat ik een tandartsassistente die ik ken wat linkjes doorstuur van de foto's.
En zoals je merkt heb ik je blog gevonden. Ben al een paar dagen bezig om bij te lezen. Goed om te lezen dat het gaat zoals het gaat. Het leest in elk geval als een verslag van een vis in kraakhelder fjord-water.

Margot said...

Hee Jeroen! Welkom hier! Ik hoop dat je de rest ook leuk vindt.

Jeroen said...

Ja ik vind het heel leuk om te lezen. Ergens wel jaloersmakend leuk voor deze kantoor-rat met existentiële vraagtekens bij zijn eigen werkende leven (om me maar weer bij jouw taalgebruik aan te sluiten).
Om eerlijk te zijn: ik heb ook een Blog en een Hyves site maar ik verwijs je nog wel eens als het mijn eigen toets der kritiek kan doorstaan.