28 August 2008

Vrijgezelle mannen en beer geeks

In de week tussen de Pyreneeën en de Lance cruise stond ik weer even in de AIO-stand. Werken, slapen, en tussendoor nog met zo weinig mogelijk moeite wat eten in je systeem douwen. Tot er een kladversie van een artikel bij je co-auteurs ligt.

Toen die er lag keek ik ook nog even in mijn Amsterdamse mailbox. Ik bleek de hete adem van Paleoceanography in mijn nek te hebben. Dus zodra ik van de boot af kwam ging ik meteen head first dat manuscript in. Manuscript pulken, slapen, en tussendoor nog met zo weinig mogelijk moeite wat eten in je systeem douwen. Ik eet 's middags warm in de bedrijfskantine. En 's avonds loop ik even naar de supermarkt verderop in de straat voor het saladebuffet en een broodje.

Mijn keuken ligt er verlaten bij. De laatste keer dat ik de afwas deed was ergens vóór de Pyreneeën. Ik ben weer echt in een vrijgezelle man veranderd.

En het kan woester: Tana is weer helemaal street credible met haar knie. Ze heeft de krukken niet meer nodig! En als dank voor het lenen gaf ze me drie exotische biertjes. En eentje is wel heel geweldig! Beer geek breakfast! Bier met koffie! Scart eat your heart out! Ik ben er klaar voor.

No comments: