06 October 2008

Bacalaofest

Vrijdag, 4 uur: "get your butt down here and drink".
Berichtje van Ingeborg, een van de AIO's hier. Om half vijf begon het bacalaofeest, maar volgens goed Noorse traditie was er ook een geïmproviseerde preparty. In Ingeborgs kantoor.

Bij Noorse feesten die half vijf beginnen moet je er ook half vijf zijn. Om vijf uur wordt de bacalao dan ongeveer geserveerd. Deze keer geen fabrieksprut, maar spul zelfgemaakt door Einar, een van de kerels van logistiek, die verbazend genoeg ook een professionele kok bleek te zijn. Donders goed spul!

Tijdens het eten merkte ik de stilte, en besloot mij als DJ op te werpen. Ging nog best een tijdje goed. Totdat Mikko, een van de biologen, ook door had dat de DJ was wie er het rapst bij was.

Het bleef een bedrijfsfeest, waarbij je nooit kans ziet te vergeten dat je op je werk bent, maar voor een bedrijfsfeest wel een goeie. Weinig mensen op de dansvloer, maar wie er was had er de grootste lol.

De diehards besloten daarna nog naar de kroeg te gaan. Maar dat kwam niet heel best van de grond, en zo doofde het feest uit. Maar bij elkaar was het toch wel laat en alcoholisch genoeg geworden...

No comments: