27 April 2007

Aftrap van de blog

Zo, dit is dan het begin van mijn carriëre als blogger. Ik doe deze tijd zoveel dingen voor het eerst, dit kan er ook wel bij. Het idee is dat ik hier mijn Noorse avonturen op kwijt kan, zodat er een laagdrempelige manier is om de achterblijvers van mijn wel en wee op de hoogte te houden. Ik moet er nog handigheid in krijgen.

Ik typ dit nu een half uurtje voor ik mijn computer voor het laatst uit zet hier op de VU, en een biertje ga pakken met de rest van het instituut. En dan kom ik limbo in. Wel klaar op de VU, nog geen nieuw leven. Eerst mijn huis leeg halen en een weekje naar Italië. En dan voltrekt zich de grootste verandering in mijn leven sinds 14 jaar. Ik ben benieuwd. Ik voel me raar.

Zodra ik een beetje gesettled ben in het hoge noorden ga ik es proberen dit blog (deze blog?) op te leuken met foto's en zo. En achtergrondinfo. Ik ga het zien. En hopelijk velen met mij.

Margot

2 comments:

Anonymous said...

He Margot,

Tjonge, klinkt dramatisch allemaal zeg. "laatste keer computer uitzetten", "grootste verandering in 14 jaar"... Dat doet maar. Ik ben nog niet zo best in daily routines, waar het checken van jouw blog volgens alle zinnigheidsregels natuurlijk bij zou moeten gaan horen. Maar ik blijf het proberen. Misschien dat het me zelfs inspireert mijn eigen blog-dinges op Hyves nog maar eens te proberen. Kunnen we zonder echt te communiceren toch zien wat we beiden doen. Echt handig, ICT dingen...

Nou eh... Succes met dingen!

Margot said...

Hee rare Viking!
Ik heb dat geblog nog niet zo in de vingers. Vandaar mijn late reactie. Ik hoop dat je me bookmarkt (wat een vreselijke vervoeging) en dat dit helpt met niet te ver weg zijn!