29 May 2009

Ik heb hem!

Ik werd om vijf uur al gebeld... ik heb die baan! Nou ben ik blij en sip! Ik ben blij, want nou heb ik een baan in de wetenschap! Een leuke baan op een goeie plek met leuke mensen... Maar ik ben ook sip. Tromsø is zo mooi! En er zijn hier zulke gave mensen! Maar goed. Tromsø is gewoon te gaaf om waar te zijn. Ik moet blij zijn met de ruim twee jaar die ik hier had, en niet rouwen om dat het maar ruim twee jaar was! Ik heb hier nog een tijdje vrienden, dus ik kan terugkomen voor vakantie. En Roland, de kerel waar ik in Plymouth mee kom te werken, wil zijn terrein naar noord-Noorwegen uitbreiden... ik zie mogelijkheden! Twee jaar Engeland, om weer nieuwe dingen te doen en te leren, nieuwe mensen te leren kennen, en wie weet, daarna lukt het me misschien om samen met Roland een voorstel erdoorheen te jassen met onderzoek in Troms! Met op zijn minst tijdelijk verblijf in Tromsø! Maar dat is erg voor de muziek uitlopen nu. We gaan het zien. Nu eerst een biertje!

13 comments:

Verik said...

Woot!

Ik ben gewoon alleen maar blij voor je :)

Henco said...

Gefeliciteerd!

Anonymous said...

Ik treur voor Noorwegen - dat gaat je aanwezigheid zeker missen.

Maar goed: de Engelsen kunnen ook wel wat jolijt gebruiken, toch?

Margot, ik wens je een dijk van een nieuwe baan. En fijn dat je weer onder dak bent!

Marijn

0tting said...

..het einde van de mooie plaatjes en uitzinnige hiking verhalen is dus nabij?

Maar eej! Goed werk! Gefeliciteerd! Tik hem aan!

Roelof said...

En we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet...

Karen said...

Gefeliciteerd!!

Margot said...

Ik ga mijn best doen uit Engeland te halen wat erin zit! Dus ik hoop dat de blog vanaf augustus niet al te hard gaat tegenvallen... ik ga overigens dan wel over op Engels, zodat mijn Tromsø-vrienden er ook nog een touw aan kunnen vastknopen!

Unknown said...

Oh, Margotisch in het Engels, ik verheug me er nu al op! (kajaktochten over de Plym, op skivellen naar boven klunen in de plaatselijke borstelbaan of fietsend door de zoveelste hoosbui. Je ziet, ik kom er regelmatig, Plymouth (maar er gloort hoop: Jeroen komt al aanzeulen met de Times Atlas of the world....) In ieder geval al leuk dat je weer wat dichterbij komt wonen :>
Succes met al het gedoe rond afscheid nemen en verhuizen en wennen aan een nieuwe baan en Gefeliciteerd,

Nienke

Anonymous said...

Gefeliciteerd (UK) alsmede gecondoleerd (NO). Betekent dit dat je tm eind juli nog in Tromsö zit? En eh, sorry voor de ö maar ik heb geen o-plus-/ hier...

Maaike said...

Hoera! Gefeliciteerd! Margot wonende in een omgeving waar ook palmbomen gedijen (nou ja, overleven), wie had dat gedacht?

Jasper said...

gefeliciflapstaart!

baan > geen baan, en Engeland zul je vast ook leren waarderen!

Wellicht dat ik dit keer wel een keer langskom.....

Monique said...

Gefeliciteerd! Je let even een paar dagen niet op en opeens gebeurt er van alles. Ik hoop dat Engeland ook tof wordt. Sterkte met afscheid nemen van Tromso.

Unknown said...

gratulere med nye jobben
ofzoiets