07 February 2008

Zomaar wat foto's

Gisteren was er een sociaal samenzijn van een wetenschappelijk cluster waar ik lid van ben, in "Skansen", een fraai oud gebouwtje op de resten van een nog veel ouder fort. Ik verwachtte tientallen dronken AIO's, maar er waren toen ik binnenkwam alleen drie bigshots en de secretaresse. Gaf niks, dat telt als Noorse les. Niet veel later doken ook een bioloog, en Michael, de eerdergenoemde statisticus op. De bioloog begon al te klagen dat hij om kwart over twee 's middags al een SMS'je van Michael had met "ik zit in de kroeg; waar blijven jullie?". Waarop deze licht schuldig keek en riep "I told Margot I was going to university!". Ach ja. De bioloog bleek dingen met forams te doen; misschien krijgt dat nog een staartje.

Maar goed. Op een vrij christelijk tijdstip kwam er toch een eind aan. En als je dan toch bij Skansen bent (wat ook nog es naast een van de scheepswerven ligt) en je hebt je camera bij je kan je mooie foto's maken.







En een ruïne onderweg is natuurlijk moeilijk te negeren.



En als je dan bij thuiskomst ook nog mooi noorderlicht ziet (jawel Helhoppers, het is er!) kan je ook nog proberen dat te vangen. Al is dat lastig met urbaan strooilicht.



Verder was ik eerder op de dag nog op de universiteit, en daar kon ik de prachtige ijspegels van het geo-bijgebouwtje niet weerstaan.



Het is hier maar weer mooi. En het meeste is niet eens in foto's te vangen...

No comments: